Om oss

Om Tromsø Billakkering AS

Tromsø-mannen Terje Corneliussen startet i 1964 eget karosseri- og lakkeringsverksted på eiendommen «Flytun» på Ringveien i Tromsø. Til tross for rykte som et av de beste verkstedene i byen var ikke økonomien tilfredstillende, og i 1966 gikk firmaet konkurs.

Anlegget ble overtatt av Helge Rånes og John Paul Johnsen i 1966, og selskapet Tromsø Billakkering AS ble opprettet. Terje Corneliussen ble med på laget som faglig rådgiver og karosseriarbeider.

Alle disse årene med uavbrutt drift gjør oss til et av landets eldste karosseriverksteder, og det klart eldste i Tromsø.

​Tromsø Billakkering AS holder til i de samme lokalene som den gang, men verkstedet er utvidet og modernisert for å tilfredstille dagens krav til kvalitet. Verkstedet er i dag på ca. 1.000m² og har alle nødvendige fasiliteter.

Våre dyktige håndverkere har mange års erfaring i bransjen og passer hele tiden på at de er oppdatert på nye produkter og verktøy.

De aller fleste oppdragene er i forbindelse med forsikringsskader på forholdsvis nye biler, men vi tar alle typer oppdrag og har blant annet hatt flere spennende jobber på eldre klassiske biler. Under Oppdrag vil du finne noen bilder fra oppdrag som vi er spesielt stolte av.