Tilbakemeldinger

Takk. Vil takke de fantastiske, kjekke gutta hos Tromsø Billakkering for fantastisk service, dere viser yrkesstolthet som noen helter. Takk for at dere gjorde både dagen og bilen min mye gang bedre. Hilsen ung jente som kom inn fortvilt og kjørte fra dere storfornøyd. Nå har dere fått en trofast kunde i mange år fremover.
God service. Tromsø Billakkering AS på Ringvegen, maken til god service skal man lete lenge etter. Tusen takk til Stig spesielt. God sommer! Cato Johansen.
Tusen hjertelig. I helga var jeg en av flere (?) uheldige bileiere som fikk stor bulk i bilen på grunn av hærverk. Skaden ville kostet meg dyrt om jeg ikke hadde kjørt innom Tromsø Billakkering. I dagens grådige samfunn møter man sjelden en mann som jeg gjorde. På under fem minutter var bulken så godt som borte og det kostet meg ikke mer enn bensin inn og ut av verkstedet. Jeg hadde mest lyst til å hive meg rundt halsen din, men så klarte jeg ikke ta det i hånda engang. Beklager - og tusen hjertelig takk for fantastisk service! HS+EE
Framsnakk. Er litt sent ute, men må takke Tromsø Billakkering AS for super service. Fikk i tillegg en nyvasket bil tilbake, super fornøyd! Anbefaler dere på det sterkeste! Ho lille med BMW'en.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
77 67 05 58 / 908 70 558